E-Arena.gr: Η αναγέννηση

E-Arena.gr: Η αναγέννηση

Λίγες μέρες πριν το έτος 2015 όλοι εμείς οι συντελεστές του E-Arena.gr αποφασίσαμε να αλλάξουμε την ταυτότητα και την λειτουργία της σελίδας μας.
Από ένα blog που ασχολούνταν με τα πάντα γυρνάμε σελίδα και θα ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με παιχνίδια. Όχι με παιχνίδια για παιδάκια! Με ηλεκτρονικά ντε!

Στην Ελλάδα το να είναι κανείς ενήλικος και gamer είναι θανάσιμο αμάρτημα και όμως θα πάμε κόντρα σε αυτό το κοινωνικό ταμπού!
Ίσως στην Ελλάδα να μην ευδοκιμεί ακόμα το να είναι κάποιος επαγγελματίας Gamer ή ακόμα και απλός Gamer και να γελάνε όλοι μπροστά ή και πίσω από την πλάτη του αλλά μόλις έρθουν σε επαφή με το twitch.tv και δούνε το τι ποσά κερδίζουν εκεί διάφοροι παίχτες, άντρες και γυναίκες, ναι ναι παίζουν και οι κοπέλες παιχνίδια, παθαίνουν την πλάκα τους!

Σκοπός του Gamer δεν είναι να βγάλει λεφτά. Αν ξεκινήσει με αυτή την λογική έχασε από login! Σκοπός του Gamer είναι να περνάει καλά μόνος του ή με παρέα. Η παρέα δεν είναι ανάγκη να είναι στο ίδιο δωμάτιο ή σπίτι αλλά οπουδήποτε στον κόσμο αρκεί να υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και μια κοινή γλώσσα.

Μονομάχος
Μονομάχοςhttps://e-arena.gr
Comfuzio is a gamer since very young age, ahead of his era and Hellenic society in general.He is also very funny and informative!

Latest articles

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Related articles